Het heeft even geduurd maar eindelijk staan heel de wanden en kasten erin. De gehele metalstud constructie staat erin. Ondertussen hebben wij zelf elke nacht tot half 2 de elektra aangelegd om zo weer terug op schema te komen. Het bedrijf dat de metalstud kwam zetten is meer als 2 weken uitgelopen en daardoor hebben wij een flinke achterstand op de planning, hij was er overdag en wij gingen s’avonds keihard door. De elektra wordt op dit moment afgerond en hierna kunnen we de woning gaan dichtmaken met de gipsplaten.

Dinsdag komt de tegelzetter en Woensdag komt de keuken. Hieronder zie je de huidige status van de woning. De waterleidingen liggen er, elektra en mechanische ventilatie zit er nu in. Zodra de elektra is afgerond gaan we overal alles verstevigen met hout en de isolatie erin. Hierna kunnen we de gipsplaten op maat gaan maken en de gehele woning dicht bouwen en dan zijn we al bijna klaar! We zijn eerst nog een lange week naar New York en we proberen zo ver mogelijk te komen voordat we vertrekken.

Hieronder is de badkamer en de kast voor de waterpomp van de vloerverwarming en de mechanische ventilatie te zien:

          

Hieronder is de koof en het verlaagd plafond te zien van de woonkamer en keuken.

              

Hieronder is de elektra (was een leuke puzzelklus om dit te leggen), buitenkast van de CV en de box van de mechanische ventilatie te zien.

     

Hieronder alvast de kleuren van de tegel die we in de gehele woning laten leggen. Deze worden volgende week dinsdag en woensdag gelegd en blijf ons volgens als je net zo benieuwd zijn naar de tegels als ons!

     

Mocht je meer willen weten of komen kijken kan je altijd contact opnemen via de verschillende social media (FacebookTwitterLinkedin en Instagram) of laat een comment achter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.