Het heeft weer even lang geduurd voordat ik een update schreef maar hier is die dan eindelijk, het gaat nu redelijk rap na een aantal tegenslagen en het einde is in zicht, de gipsplaten worden Maandag geleverd en dan kunnen we het gaan dicht bouwen.

De tegels liggen er in, de kleur lijkt op de foto’s erg grauw omdat de waas er nog opzit maar het is een warme grijs/taupe kleur die helemaal doorgetrokken is in de gehele woning.

   

Ondertussen is een elektricien geweest om alle groepen die we hadden aangelegd naar de meterkast aan te sluiten en een nieuwe meterkast te plaatsen.

 

Ondertussen kwam de keuken binnen, het is nog een bouwpakket maar wanneer er gestuced is kunnen we deze in elkaar gaan zetten, alle spullen zijn in ieder geval binnen! Het keukenblad is een wit stenen blad met marmer patroon, het kookeiland is compleet wit en de hoge kasten zijn zwart voor extra contrast.

 

Daarna kwam de isolatie binnen en konden we gaan isoleren, heel leuk klusje is dat. Goed ingepakt zijn we aan de slag gegaan en het is ineens vele malen minder koud in de woning het scheelt enorm!

 

Ondertussen zijn we bezig geweest met overal verstevigingen te monteren waar eventueel zware spullen komen te hangen zoals de wastafel of schuifdeur. Hier zijn wij nu nog mee bezig zodat de woning volgende week dicht kan worden gebouwd met de gipsplaten.

 

Mocht je meer willen weten of komen kijken kan je altijd contact opnemen via de verschillende social media (FacebookTwitterLinkedin en Instagram) of laat een comment achter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.