Quotefancy-677-3840x2160

Hard werken aan verschillende projecten

Ik had dit eigenlijk al gelijk na school moeten schrijven maar omdat het zo ontzettend druk was heb ik daar geen tijd voor gehad, dus hierbij toch even een korte update. de propedeuse is binnen en dus kon de vakantie beginnen dacht ik. Maar zoals gewoonlijk werken, werken en werken. Dit keer heb ik weer een aantal side projects gestart. Een drietal websites, twee op het gebied van affiliate marketing en een op het gebied van CPA offers. Erg interessant om de wereld van CPA offers in te stappen, na een week waren er al 2 sales. Op het moment ben ik nog bezig met het bouwen van de affiliate websites, ik heb hier al ervaring mee en ik weet zeker dat dit weer een succes wordt.

Verder vul ik mijn dagen met heerlijk bezig zijn in de sportschool, gains, gains en nog eens gains! Volgende week ga ik nog last minute naar Griekenland om toch nog even van de zon te genieten en helemaal op te laden om volgend jaar weer te kunnen knallen en een fantastisch jaar te beleven, waar ik weer de lat hoger voor mijzelf heb gezet op allerlei fronten (Sport, huis, school, werk, ondernemen en noem maar op).

Wanneer ik terug kom van vakantie is klaarstomen voor het tweede jaar maar eerst beginnen we met de begeleiding van de eerste jaars om hun een fantastische introductie te geven.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.