We zijn ondertussen 2 weken verder en is er echt keihard gewerkt aan de woning. De loodgieter heeft ondertussen de leidingen aangelegd en alles geprepareerd voor het sanitair en de keuken zodat we daarna de vloer konden gaan dicht bouwen voor de vloerverwarming.

img_0985

img_0999

Er lagen eerst houten platen in de woning, maar ik wil perse tegels dus de hele vloer moest eruit want hout beweegt teveel voor tegels. Hiervoor moeten we eerst zwaluwstaart platen leggen op de houten balken die onder de vloer lagen. We hebben heel de vloer opengebroken, alle leidingen onder de vloer laten leggen en alle elektra alvast gelegd.

img_0996

img_0981

Ondertussen waren ze ook bezig met het plaatsen van de schutting, dure schutting met diamand beton palen maar het resultaat is schitterend.

img_0997

img_1003

img_1002

We hadden 2 dagen om heel de vloer weer dicht te bouwen en te prepareren voor de vloerverwarming. Uiteindelijk is het net gelukt op maandag avond waren we klaar om half 1 s’nachts.

img_0989

img_4084

Vandaag hebben ze de vloerverwarming gelegd in het huis, prachtig hoe heel de opbouw is en hoe die leidingen als een slakkenhuis erdoorheen liggen.

img_0995

img_0994

img_0993

Deze week komt de zandcement vloer met vezels er ook op, en dan kan ik gelukkig mijn tegels gaan leggen. Volgende week zullen ze beginne met de Metalstud constructie en dan beetje bij beetje zien we resultaat, vanaf nu is het alleen maar snel rechtdoor bouwen bouwen en vooruit.

Mocht je meer willen weten of komen kijken kan je altijd contact opnemen via de verschillende social media (FacebookTwitterLinkedin en Instagram) of laat een comment achter!

img_0998

 

En een foto van nora, omdat het kan.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.