Het is weer even geleden want het was echt chaos, werk, school en klussen in het huis. We waren al druk bezig met isoleren en verstevigingen aanbrengen overal. Dit is nu gebeurd en konden we de volgend fase gaan aanpakken, de gipsplaten.

Isoleren is echt geen leuk werk en je zit helemaal onder dat spul. Ondertussen was er een probleem met de elektra, alles was op 1 groep aangesloten dus constant knalde de zekering eruit. We hebben dit nog op het laatst moeten oplossen en alle kroonsteentjes goed moeten aansluiten, nu hebben we mooi 8 groepen.

 

Eerst werden de gipsplaten en de afzuigkap geleverd:

 

 

Het huis lag echt helemaal vol nu, het waren 100 gipsplaten van 2.60 bij 60 en 2,60 bij 1.20 dus we moesten het slim en systematisch aanpakken. We zijn begonnen met de badkamer en dan vanuit de hal verder naar de woonkamer en als laatst de slaapkamer.

 

   

   

We miste nog een heel stuk isolatie dus er moest nog een pak gehaald worden:

 

Dit pak was voor de isolatie van de koof in de woonkamer en nog een stukje van de slaapkamer, deze moesten we laten doen omdat dus de elektra eerst in orde gemaakt moest worden. Hieronder is de slaapkamer kast, washok en de koof te zien. De afzuig kap hangt erin samen met de recirculatie box.

  

Als een van de laatste dingen werden de kastdeuren alvast op maat gemaakt, helaas moeten die er wel weer uit omdat de kasten van binnen gestuced worden, maar ze zijn op maat en klaar om gelakt en geschuurd te worden.

  

Toen alle gipsplaten erin zaten was het gisteren (zondag) echt nachtwerk om alles nog af te krijgen, alles moest geveegd en gestofzuigd worden, extra schroeven erbij. De gipsplaten moeten extra worden vastgezet waar het nodig was. Het gaasband voor de stukadoors moest erop en nieuwe stucloper. Het is gelukt en de woning is klaar voor de stukadoors die vandaag (Maandag) beginnen:

 

 

Ondertussen heeft de opa van Bente een prachtige keukentafel en bijzet tafel gemaakt, deze zullen echt prachtig gaan staan in de woning!

Aan het eind van de week zal ik weer een nieuwe update doen als de stukadoors klaar zijn!

Mocht je meer willen weten of komen kijken kan je altijd contact opnemen via de verschillende social media (FacebookTwitterLinkedin en Instagram) of laat een comment achter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.