Set forth. New adventure awaits

De spanning liep al vanaf maandag op, de nieuwe week was aangebroken en dus kwam ook de dag van het lotingsresultaat steeds dichterbij. Maandag en dinsdag vlogen voorbij dit mede doordat ik gewoon aan het werk was. Woensdag en donderdag had ik vrije dagen opgenomen, want woensdag (15 Juli) is mijn verjaardag.

De woensdag was een heerlijke dag maar toch liep ik in mijn achterhoofd steeds te denken aan de uitslag, het zal toch wel dacht ik bij mijzelf. Ik heb alles op alles gezet om op de opleiding te komen, het was mijn eerste en enigste keus, dit is de weg die ik moet lopen.

De donderdag is aangebroken en de nacht van woensdag op donderdag amper geslapen door de spanning, ik wilde zo graag de uitslag weten! Hup gelijk ‘s ochtends de computer aan om te kijken of er al een bericht was in de mail of op Studielink, helaas nog niks. Dit was rond half 8. Toen ben ik naar beneden gegaan ontbijt gemaakt en daarna gedoucht. Het wachten was begonnen, vol spanning stond de mail heel de tijd open op mijn tweede scherm. Om 9 uur kreeg ik een nieuw bericht, het was van Studielink met de naam “Resultaat selectie”. Dit was het moment waar ik heel de week naar toe heb geleefd, ben ik ingeloot of niet?

Vol spanning klikte ik de mail aan:

Beste Rens,

We hebben van DUO bericht ontvangen dat je bent geplaatst. Dit is je bewijs van toelating.

Mijn dag kan niet meer stuk, op naar mijn volgende avontuur: Advanced Business Creation . Ik heb er ontzettend veel zin in.

Mocht je mij willen volgen kan dat via diverse social media kanalen of via de website. Zodra mijn studie start zullen er regelmatig updates verschijnen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.